VIDEO: Demi Lovato v novom klipe blúdi zimnou krajinou a kúpe sa v svetri

S predchádzajúcimi singlami Cool for the Summer a Confident ukazovala sebavedomie, teraz sa dozviete, ako to vyzerá, keď má Demi Lovato zlomené srdce. Nový videoklip predstavila k piesni Stone Cold, ktorá sa stala ašpirantom na singel už minulý rok vďaka videu z nahrávacieho štúdia.
 
Demi Lovato v čerstvej novinke necháva novonadobudnutý imidž silnej samostatnej ženy na chvíľu bokom. K piesni, ktorej text je smutným, no zároveň prajným odkazom bývalému milencovi, natočila videoklip plný sĺz a samoty. O réžiu emotívnej novinky so striedajúcimi sa zábermi z potuliek po zasnežených kopcoch a scénou, v ktorej sa interpretka pred kúpaním zabudla vyzliecť, sa postaral americký fotograf Patrick Ecclesine. 
 
Sentimentálna balada na štýl Adele, ktorú 23-ročná speváčka napísala spoločne so švédskou pesničkárkou iránskeho pôvodu Laleh Pourkarim a Gustafom Thörnom (Tori Kelly, Ellie Goulding), je v poradí tretím singlom z albumu Confident vydaného vlani v októbri. Ako Lovato prezradila pre program Entertainment Tonight, pri jej písaní ju inšpirovali prežitá bolesť a zlomené srdce.
 
Pieseň, v ktorej naplno predviedla svoje spevácke kvality, už pred vydaním zverejnila v podobe štúdiového videa. Stretlo sa s veľkým úspechom, preto výber skladby ako ďalšieho singla neprekvapuje, hoci z nosnej témy sebavedomého albumu výrazne vybočuje. Pozrite si obe verzie.